Om resor & möte

Flygplan

Kliv utanför ramarna

Att resa är ett sätt att förflytta sig. Ju längre bort ni reser, desto tydligare blir ofta skillnaderna mot det hemtama och invanda. Miljön, kulturen, arkitekturen, maten och dofterna är annorlunda. Det ger spännande perspektiv att uppleva på plats. Det ger också häftigare upplevelser och lärdomar som blir till nytta i ert fortsatta arbete.

sanfransiscoVåra olika resor och möte

Studieresor

Tack vare vårt internationella nätverk inom arkitektbranschen kan vi erbjuda våra kunder ett brett spektra av upplevelser och studieprogram utformade efter behov och intresse.

Konferensresor

Med optimalt upplägg i rätt miljö blir konferensen mötet som gör skillnad. En bra konferens behåller fokus, ger nya infallsvinklar och blir en minnesvärd upplevelse.

Mässresor

Vi ser till att era mässdagar blir så effektiva som möjligt, oavsett vilken bransch ni verkar eller var i världen mässan arrangeras.

Kursresor

Trons Production ser till att ert utbildningsprogram ramas in på bästa sätt och att alla delar bidrar till att förstärka utbildningens innehåll.

Kongresser

Med Trons Production som samarbetspartner kan ni fokusera på innehåll, nätverkande och givande möten, medan vi ansvarar för de praktiska detaljerna, före, under och efter kongressen.