Trons Production

OMtronsproduction

Affärsnytta, förtroende och långsiktighet

När ni anlitar Trons Production ska ni känna er hemma fastän ni är borta. Vår projektledare är ofta med under arrangemanget för att säkra kvaliteten. Var ni än är i världen ser vi till att allt flyter och att ni får den service vi kommit överens om. Skulle det hända något oförutsett, tar vi hand om situationen och löser den på plats.

Våra ledord visar vägen

Affärsnytta: Vi skapar lösningar för det bästa mötet. Ni blir effektivare och uppnår era syften.
Förtroende: Ni kan alltid lita på att vi tar hand om allt, var ni än är i världen.
Långsiktighet: Med engagemang och passion vill vi skapa långsiktiga relationer. Proffsig personlighet ger mervärde.

Trons Lena”Jag har världens roligaste jobb”

Mitt släktnamn Trons kommer ifrån Dalarna. Dalfolket är känt för att vara stolta, enkla och öppna och det är precis så jag vill att vår affärsrelation ska vara. Den ska präglas av klokhet och öppenhet och att vi tillsammans tar fram en bra lösning som båda parter kan vara stolta över. Jag hade över 30 års erfarenhet av resebranschen när jag startade Trons Production 2010. Idag driver jag bolaget tillsammans med Annika – och har jag världens roligaste jobb!
/ Trons Lena Mattsson

lena

Annika”Min drivkraft är att göra skillnad”

Efter drygt 20 år i hotell- och resebranschen vet jag att en bra, professionell och långvarig affärsrelation endast nås om alla inblandade är nöjda och känner förtroende och respekt för varandra. År 2011 började jag samarbeta med Trons Lena och i dag driver vi Trons Production tillsammans. Min drivkraft har alltid varit att göra skillnad för gästen eller kunden, en skillnad som ska upplevas så bra och positiv att valet av samarbetspartner blir naturligt. Tufft och utmanade, men väldigt roligt och spännande!
/Annika Grahn

annika

Välkommen till Trons Production!