Innovativt och framtida bakom Londons sevärdheter

0 comments

Metropolen London pulserar på alla plan. Bredvid de självklara sevärdheterna finns många inspirerande exempel på innovativt nytänkande och projekt som vågar blicka in i framtiden.

 

Innovation Park Watford är ett sådant exempel. Området har, med målmedveten satsning på hållbara byggnader och innovativ teknik, lockat tusentals besökare. En annan av världens mest gröna byggnader, The Crystal, finns också i London. Missa inte den högaktuella utställningen om framtidens hållbara städer som finns här.

Miljötänk kan också handla om att återanvända. Arkitekturtrenden som går ut på att återanvända containrar som boende finns på lite olika platser i The-Shard-London-275x184världen, men visar upp sina bästa exempel i London på Container City I och II. Här står containrarna med lägenheter, skolor och kontor staplade på varandra med hissar och gångbroar emellan. Vid en studieresa i London får man inte heller missa ett av Europas största restaureringsområde, King´s Cross, gångbron London Millenium Bridge över Themsen eller någon av alla nya skyskrapor t ex Norman Fosters 30 St Mary Axe, mer känt som The Gherkin.

The Shard, i stadsdelen Southwark, bjtowernuder med sina 310 meter på en av Londons bästa vyer. Den fantastiska byggnaden har ritats av arkitekt Renzo Piano som jämfört sin design med en glasskärva.Trons Produktion formar studieresan efter intresse och behov och kan ge många tips på intressanta upplägg som tar er bortom självklarheterna och in i de mest spännande byggnaderna och projekten.

Share This: