Digitala möten

Digitala möten

Digitala möten, livestreaming och hybridmöten

Digitala möten i olika former har kommit för att stanna. Trons Production är självklart med i den digitala utvecklingen och anpassar möten så att de kan genomföras via digitala plattformar och livestreaming. Vi fortsätter därmed att erbjuda unika och skräddarsydda möten.

Vi har knutit till oss etablerade och professionella tekniska aktörer där vi tillsammans organiserar och genomför digitala möten som till exempel:

  • Produktpresentationer och lanseringar
  • Föreläsningar och seminarier
  • Konferenser, paneldebatter och presskonferenser
  • Bolagsstämmor och styrelsemöten

Vi tipsar om och bokar passande lokaler på hotell- och konferensanläggningar som erbjuder professionella studiomiljöer. Vi kan också komma till ert kontor eller bygga upp en företagsanpassad scenmiljö på annan passande plats.

Zoom-möten

Vi projektleder och koordinerar

Våra kunder och uppdragsgivare kan, liksom vid fysiska möten och resor, överlåta allt det praktiska till oss för att själva koncentrera sig på innehåll och genomförande. Vi är med och projektleder och koordinerar för att skapa trygghet och engagemang kring sändningen eller inspelningen.

För att skapa levande möten via webben behövs också nya sätt att agera. Det gäller att fånga deltagarna och deras intresse genom till exempel interaktion, korta presentationer och intervjuer, filmade inslag och engagemang från scenen. Vi bistår med den hjälp ni behöver för att skapa ett digitalt möte som fångar åhöraren.

Det är många detaljer som ska klaffa. Tack vare lång erfarenhet och kunskap att arrangera olika typer av möten, skapar vi tillsammans med duktiga teknikföretag en erfaren konstellation.