Konferenser

konferenser

Ta ett nytt språng

Med optimalt upplägg i rätt miljö blir konferensen mötet som gör skillnad. En bra konferens behåller fokus, ger nya infallsvinklar och blir en minnesvärd upplevelse.

Kick-off

kroatienKliv ur de invanda cirklarna och ge medarbetarna en riktig nystart med upplevelser och aktiviteter som stärker banden och tänjer på gränserna. En kick off är perfekt när ni laddar för nya utmaningar, lanserar en produkt eller ändrar verksamhetsinriktning. Vi hjälper till med planering, organisation och genomförande för att er kick off ska bli inspirerande, skapa samhörighet och stärka den gemensamma målbilden.

 

Incentive

2013-10-15-11.56.55-275x206Vill ni belöna medarbetare för en extraordinär insats? Kanske arrangera en säljtävling med tydliga mål?  Vi arrangerar upplevelser och resor i Sverige och i världen med det där lilla extra som motiverar och engagerar.

 

 

Aktiviteter

jumpingDet är viktigt att träffas och mötas utanför den traditionella konferens- eller arbetsmiljön. Att få utmana sig själv och gruppen, ha kul och låta sig inspireras. En aktivitet innefattar många gånger tävlingsmoment, en spännande vandring eller en cykeltur som ger tid till eftertanke där tankar kan flöda fritt.

Vi har många uppslag på lager och tar gärna fram ytterligare alternativ med utgångspunkt från just ditt syfte, mål och budget.

Välkommen med förfrågningar!