Europa. Sverige. Världen

europasverige

Vidgade vyer vässar idéer

Oavsett om du reser på hemmaplan, i Europa eller längre bort, så ger nya miljöer inspiration till nya tankar. De gemensamma upplevelserna och utmaningarna stärker också er som grupp.

Europa

europaEuropa är vår spelplan. Vi har gedigna kunskaper om platser och upplevelser och utifrån dem skapar vi ett passande innehåll. Nya upplevelser vidgar vyerna, en annorlunda miljö ger nya infallsvinklar och inspirerar, inte minst genom mötet med den lokala kulturen och maten.

Gemensamma upplevelser påverkar grupper och sättet att se på varandra. Genom att hitta resmål och aktiviteter som förstärker syftet med ert möte, blir också behållningen av själva resan större.

Vi hittar det ni vill ha, från nyheter och storstadspuls med de senaste trenderna till lugna miljöer med natur, kultur och upplevelser utöver det vanliga.

 

Sverige

sverigeSveriges avlånga land – från Ystad i söder till Riksgränsen i norr – passar utmärkt för alla slags möten. Trons Production vet var guldkornen finns och vi delar gärna med oss av dem.

När ni förlägger en konferens eller möte inom Sverige får ni mycket för pengarna. Hög standard och bra kommunikationer gör att ni snabbt tar er till destinationen. Det ger möjligheter till effektiva möten när tiden är begränsad.

Och trots att ni kanske inte åker så långt, kan vi lova att det finns upplevelser och spännande utmaningar ni aldrig tidigare varit med om.

 

Världen

varldenIngen plats ligger för långt bort för oss. När hela världen ligger redo att upptäckas kan ni följa den senaste utvecklingen eller se de stora kontrasterna, allt beroende på resans syfte.

Ju längre bort ni reser, desto tydligare blir skillnaderna mot det hemtama och invanda. Miljön, kulturen, maten och dofterna är annorlunda och det ger spännande perspektiv att uppleva dem på plats.

Det ställer större krav på deltagarna men kan också ge häftigare upplevelser och lärdomar som blir till nytta i ert fortsatta arbete.