Om Trons World

OM_tronsworld

Trons World – vår värld för bästa mötet

Ett dynamiskt möte genererar nya idéer, energi och inspiration. Står ert företag inför ett förändringsarbete, en utvecklingsfas eller behöver ni ny input inom ett specifikt projekt?

jumping

Trons Production skräddarsyr studieresor, konferensresor och incentives som kan ge företaget en språngbräda. Med specialistkunskaper, unika nätverk, trendbarometrar och lång erfarenhet av resor och möten i hela världen skapar vi arrangemang som uppfyller era affärsbehov – och lite till.

Våra ledord är affärsnytta, förtroende och långsiktighet och vi arbetar med både hjärta och hjärna för att ni ska få det bästa mötet.

Vi samordnar

affarsnyttaTrons Production ramar in arrangemanget, tar fram lösningar och handplockar samarbetspartners. Var ni än befinner er i världen så ser vi till att ni får den service vi kommit överens om. På så sätt kan ni lägga er tid och kraft på möten, upplevelser och inspiration.

Vi ger personlig projektledning

Vi vet att varje del bidrar till helheten och att den personliga kontakten är ovärderlig. Trons Production kan därför sköta alla detaljer från anmälningar, bokningar och logistik till underhållning och upplevelser. Vi kan också ingå som projektledare i företagets arbetsgrupp, och finnas på plats för att säkra kvaliteten.

Vi fokuserar på affärsnytta

Ni ska få ut den bästa affärsnyttan av ert möte – varje gång. Vi utgår alltid från era syften och mål och tummar aldrig på kvaliteten. Många av våra kunder är återkommande eftersom de vet att vi uppfyller deras önskemål och mer därtill.

Vi sparar tid

Med vårt webbaserade anmälningsverktyg kan varje deltagare enkelt boka sin resa och få all information. Det sparar tid för er som arrangör och underlättar hanteringen eftersom uppgifterna finns samlade i en databas.