Referenser

referenser

Så här säger några av våra kunder om oss

”Vår arkitekturresa till Marseille blev mycket lyckad. Trons planerade i dialog med oss och besökte bl a vår resegrupp för det sista upplägget.
Annika fanns på plats under vår vistelse, tog hand om frågor, såg till att guider, restauranger mm fungerade. Allt mycket proffsigt och engagerat, extremt hög servicenivå.
Alla var mycket nöjda med resan och jag vill starkt rekommendera Trons som arrangör.”

– Affärsområdeschef, Arkitektkontor

”En helt fantastisk resa som vi sent kommer glömma…” ”Tack Trons Production för ännu ett mycket väl utfört uppdrag – alla inklusive mig är supernöjda :)”

Executive Account Manager, Svensk Bank

”- Resan var fantastisk! Jag har fått väldigt mycket beröm från deltagarna.  Stort tack från mig. Det var ett bra innehåll, varierat och bra balans mellan studiebesök och fritid och en jättebra guide. Dessutom stämde alla tider perfekt och alla bussar mm kom när de skulle. Studiebesöket på Hamburgs Stadsbyggnadskontor var väldigt intressant. Det finns ingenting att klaga på.”

– Avdelningschef, Projektplaneringskontor

”Vi reste med 50 medarbetare till Berlin för att studera arkitektur, umgås och roa oss. Vi är synnerligen nöjda med Trons Productions planering och genomförande av denna resa. Lena och Annika har visat stor förståelse för våra önskemål och behov. De har med skicklighet och engagemang löst logistiken kring ett tätt schema och många deltagare. Resan blev mycket uppskattad och givande!”

Svenskt arkitektkontor

”Vi har haft förmånen att samarbeta med Trons Production under några år i samband med kurser för våra kunder som är tandläkare. Dessa har ofta stor resvana och förväntar sig det där lilla extra. Deltagarna har varit mycket imponerade av researrangemangen i Trons regi. Restaurangerna är alltid valda lite ”off tourist” med känsla för det lokala i både mat och miljö. Övriga arrangemang klappar alltid till 100 % vad gäller konferensmiljöer, logistik med bussar, guider mm.

Ett sådant som fortfarande hänger kvar på näthinnan är den senaste utflykten till en vingård uppe i bergen på Mallorca. Att träda in i vingårdens bedårande trädgård i kvällsolen till det uppdukade bordet med spanska delikatesser och gårdens viner var nästan en pastoral upplevelse. Sammanfattningsvis den lilla arrangören med den stora personliga känslan.”

– Svenskt företag i dentalbranschen

”Trons Production är en mycket seriös samarbetspartner som förstår våra behov av både praktiska lösningar och trevliga upplevelser. Vikten av genomtänkt logistik och personlig service var t ex betydande för oss när vi tog med närmare 70 st arkitekter till Paris för att under en helg förena nytta med nöje. Att vara ute på cykeltur med sammanlagt 90 personer en solig söndagsförmiddag i Paris visade sig vara en alldeles enastående upplevelse.”

– Nordiskt företag i golvbranschen

”Vi genomförde en resa till Tallinn med våra 125 anställda. Genom goda referenser gav vi förtroendet till Trons Production att planera, organisera och genomföra denna resa till oss. Vi alla blev fantastiskt nöjda med resan och vistelsen i Tallinn. Lena och hennes medarbetare utförde sitt arbete med stort engagemang och genuint intresse både innan och under själva resan.”

– Svenskt livsmedelsföretag

”Trons Production hjälpte oss att skapa tre oförglömliga dagar i Helsingborg. Vi har fått fantastiskt god kritik i deltagarnas utvärderingar. Sammanställningen visar att vi slår rekord i nöjdhet och allt kring logistiken har fått väldigt höga betyg. Stort tack till Trons Production för ert stöd, hjälp och konstruktiva synpunkter under själva planeringen och genomförandet.”

– Kongressarrangör