Island – en naturlig källa till ny energi

Få resmål har så mycket att erbjuda som Island när det kommer till häftiga naturupplevelser, utmanande aktiviteter och spännande äventyr. Vulkanön med sina heta källor och glaciärer är ett attraktivt resmål med bra flygförbindelser från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Till Island åker man för att uppleva något annorlunda. Under några dagar kan man klättra på glaciärer, snorkla i kristallklart vatten, göra en ridtur på islandshästar, besöka lavagrottor och vulkaner eller bege sig ut på valskådning. Lägg därtill bad i varma källor, forsränning, paddling, en tur med superjeep och en chans att se norrsken.

 

Huvudstaden Reykjavík har ett flertal utmärkta hotell med moderna konferensfaciliteter och personlig karaktär. Något som för övrigt präglar hela ön och dess utbud. Här finns gott om kulturupplevelser, förstklassiga restauranger och ett levande nattliv. Designbutiker med en helt egen stil ligger på rad och många hävdar att nya internationella modetrender hämtar inspiration från ön.

IMG_1244-275x275För en ledningsgrupp eller ett team som behöver svetsas samman kan några dagar på Island vara en utmärkt startpunkt. Här är det mesta enkelt och okonstlat!

 

Förslag på program

Dag 1)
Avresor från Köpenhamn, Oslo och Stockholm till Keflavík, Island
Transfer till Blue Lagoon, lunch och en härlig start med bad i det varma mineralrika vattnet
Ankomst Reykjavík och incheckning på hotellet
Konferens
Välkomstmiddag på mysig restaurang

Dag 2)
Konferens
Tur med glaciärklättring, snöskoterkörning, lunch i Geysir med möjlighet att se den berömda gejsern Strokkur och Gullfoss, det ”Gyllene vattenfallet”Island Strokkur-275x206
Hummerfest

Dag 3)

Konferens och lunch
Båttur med valskådning
Middag på restaurang ”Kolabrautin”

Dag 4)P1110593-275x206
Konferens
Avslutande ridtur på islandshästar
Avresetransfer till flygplatsen
Hemresor till respektive avreseort

Share This: